Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Spannmålshandel

Svenska Foder – din helhetsleverantör på spannmålsmarknaden

Vi jobbar aktivt i marknaden med att köpa in spannmål till våra kunder inom svensk livsmedelsproduktion och på exportmarknaden. Våra 3 större hamnar: Landskrona, Oxelösund och Uddevalla lastar ut svensk kvalitetsspannmål till kunder – främst i norra Europa, men också till länderna runt medelhavet och Afrika. Vi har god efterfrågan framförallt på vete, maltkorn, havre och raps – från både konventionell- och ekologisk odling.  

Vi har en väl upparbetad organisation kring spannmålshandel inom såväl via den egna organisationen, som via vår koncern DLG. Gemensamt har vi skapat en bred kontaktyta mot

Spannmåls-kontrakt

Slutpriser

Prisregleringar

Reglerings- mallar

Frågor & svar om kontraktsvillkor

Vilka lagar, regler och föreskrifter gäller kring våra kontraktsvillkor när du ska lämna din spannmål till oss. Vad får du för pris om varan klassas om, vad händer om du får problem att leverera din spannmål? Hur fungerar transporter, vad med odlingsjournaler och vilka kvaliteter gäller? Du hittar alla svaren här.

Här hittar du leveransintyget

Viktigt att fylla i leveransintyget innan leverans av grödor som levereras mellan Svenska Foder och dig som odlare eller leverantör. Ett ifyllt leveransintyg ska alltid medföljas vid varje leverans oavsett om varan levereras till någon av våra anläggningar eller direkt till slutförbrukare.

Hitta din mottagningsplats

Var ska jag lämna min spannmål? Vilka sorter kan man lämnar var? Vem ska jag kontakta om jag har frågor? Vilka tider gäller för just din mottagningsplats? Allt detta hittar du här.  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om växtodling

Du kan avregistrera dig när som helst genom att klicka på länken i sidfoten i våra utskick. För information om vår integritetspolicy, besök vår hemsida. Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka på prenumerera så godkänner du att informationen skickas till Mailchimp för hantering. Läs mer om Mailchimp’s integritetspolicy här.

Mina sidor
Logga in/registrera dig som: