Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Rundbalsnät

För emballering av rundbalar

För att lyckas bra är det viktigt att använda rundbalsnät av hög kvalité. Har nätet en hög dragstyrka så man skapar kompakta balar och förhindrar syreinsläpp.

Vi marknadsför nät från Piippo i Finland och RKW i Tyskland. Piippo är den enda nordiska tillverkaren av rundbalsnät. De håller en mycket hög kvalité, både på produkter och produktion. Produkterna heter Piippo Hybrid Edge Master samt Hybrid Edge Master HC. Från RKW i Tyskland kommer det välkända nätet Rondotex Performance. Vi tillhandahåller även rundbalsnät från DLG som heter Profi Spidernet

Filtrera

Piippo Hybrid Edge Master

Piippo hybrid Edge Master ger 10 % bättre spridning på balen och i kombination med hög draghållfasthet garanterar minimalt spill och utmärkt bevarande av fodret. Detta nät har en unk Edge-to-Edge teknink vilket gör att den omsluter kanterna på balen. Den höga kvaliteten återspeglas också i Hybrid Edge Masters kärnstyrka och förpackningens lufttäthet. Det säkerställer att nätlindningens tillförlitlighet inte äventyras ens efter lång förvaring. Då det är fler meter nätlindning per rulle leder det till lägre transportkostnader, mindre tid för byte av nätlindning i fält och mindre förpackningsavfall.

Edge Master är det starkaste och längsta nätet på marknaden, vilket möjliggör en materialbesparing av 20 % per bal! Nätet har hög UV-skydd och balarna håller sig längre i förvaring. Råmaterialets komposition gör det enkelt att kapa nätlindningen. Integrerade handtag på förpackningen gör hantering av rullen enkel. Producerad i Finland.
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: