Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Biologiska ensileringsmedel

Ensilera är att kompromissa

Vi vill ha mycket foder till en låg kostnad. Djuren vill ha ett näringsrikt foder av hög hygienisk kvalitet som smakar gott. Året om. Ensilering är ett fantastiskt sätt att kunna erbjuda näringsrikt grovfoder också under vinterhalvåret. Men det är inte alldeles gratis. Priset för att få ett lagringsstabilt foder betalar vi i näringsförluster. Men, hur mycket det ”kostar” att nå det lagringsstabila stadiet kan du styra över. Genom att styra över näringsförlusterna.

SiloSolve – ett välbeprövat ensileringsmedel

SiloSolve är effektiva biologiska ensileringsmedel sammansatta av väl beprövade bakteriestammar med vardera specifika effekter, som tillsammans bildar ensileringsmedel med unika egenskaper. Med SiloSolve tar rätt bakterier snabbt kommando över ensileringsprocessen och ser till att ensilaget blir lagringsstabilt. I och med att det går fort och att ensilaget verkligen blir stabilt och inte tar värme försvinner det minimalt med näring. SiloSolve ser alltså till att ensileringen inte kostar så mycket näringsförluster.

Filtrera
Silosolve
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4

Vilken SiloSolve passar din produktion?

SiloSolve är effektiva biologiska ensileringsmedel sammansatta av väl beprövade bakteriestammar med vardera specifika effekter, som tillsammans bildar ensileringsmedel med unika egenskaper.

6 fördelar med SiloSolve:

Med SiloSolve tar rätt bakterier snabbt kommando över ensileringsprocessen och ser till att ensilaget blir lagringsstabilt. 

Tips för bästa resultat!

Rätt använt är biologiska ensileringsmedel oerhört effektiva. De sänker pH snabbt, minskar ts-förluster, bevarar proteinkvalitet och ger ett smakligt foder. Det finns dock fallgropar som kan göra att du inte når bästa möjliga resultat. 

SiloSolve - effektiva biologiska ensileringsmedel

Mina sidor
Logga in/registrera dig som: