Search
Close this search box.

.

.

Vårutsäde

För konventionell & ekologisk odling

Svenska Foder har ett brett sortiment av vårutsäde. Du hittar den klassiska maltkornssorten Catriona och havresorten Symphony (gryn/export) både för konventionell odling och ekologisk odling. Du hittar även vårrapssorter som Lagonda och Contra CL, rapssorter med både tidig och sen mognad.

Vårutsäde 2024

Nytt & nyttigt om växt, spannmål och grovfoder – vår 2024

Läs om våra utsikter om våren och nyheter som:
  • Ensileringssalter
  • Shetty (Foderkorn)
  • Mainio (Foderkorn tidigt)
  • Shetty (Korn Ekologisk)
  • Scotty – Gryn/export – (Havre)

Kvalitetsutsäde för den svenska marknaden​

Genom att vara en stabil delägare i ett företag som Scandinavian Seed ser vi till att förse den svenska marknaden med sådana utsädessorter – både vårutsäde och höstutsäde. Scandinavian Seed skannar av den europeiska växtförädlingsmarknaden, testar och väljer ut utsädessorter av hög kvalitet som kan leverera resultat för dig på sista raden – utsädessorter som passar för vårt svenska klimat. Det ger oss styrka och en trygghet i att veta att våra sorter är de bästa i Europa.

Senaste nytt om

– Svampbekämpning
– Ogräs
-Mikronäringsämnen
-Odlingsstrategier

Och mycket mer!

Fylla i dina uppgifter via knappen nedan så kommer du med på vår maillista! (Läs om vår integritetspolicy.)

Nyhetsbrevet kommer under säsong (april-sept) ut ca 1 gång /vecka. Därefter skickar vi nyheter ungefär varannan vecka.

Lyssna på oss

I Svenska Foders Podcast talar vi om aktuella, generella och specifika frågor kring växtodling, foder och andra ämnen inom lantbruksbranschen som intresserar oss.

Här pratar vi om växtodling från noggranna förberedelser när det gäller val av gröda, sortval, sådjup olika typer av växtnäring, växtskydd. Nyheter och gamla klassiker, tips från produktexperter och mycket mycket annat. När du sitter i traktorn och sår, när du fyller på sprut-an, när du går över dina fält och gör en inventering av ogräsutbudet – använd tiden till att lyssna på vår pod.

Artiklar om Vårutsäde

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4 5 6

Prenumerera

Fyll i formuläret nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev Nytt & Nyttigt om Växtodling.
* indikerar obligatoriskt fält
Typ av produktion

Du kan avregistrera dig när som helst genom att klicka på länken i sidfoten i våra utskick. För information om vår integritetspolicy, besök vår hemsida.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka på prenumerera så godkänner du att informationen skickas till Mailchimp för hantering. Läs mer om Mailchimp’s integritetspolicy här.

Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: