EnergiDiesel, eldningsolja, smörjmedel & bränslepellets

Vi erbjuder högkvalitativa energiprodukter till ditt lantbruk

Vi på Svenska Foder erbjuder bränsle som kan användas i alla typer av dieselmotorer, såväl personbilar som tunga fordon. Vi tillhandahåller modern syntetisk diesel, miljövänliga alternativ med mycket hög teknisk prestanda som ger lättare kallstarter och mjukare gång. Detta säkerställer en så bra förbränning som möjligt, håller nere bränsleförbrukningen och avger därmed också mindre mängd farliga utsläpp.

Vi har ett stort sortiment av högkvalitativa motoroljor, hydrauloljor, transmissionsoljor, fetter och andra smörjmedel för lantbruksfordon, entreprenadmaskiner och verktyg. 

Träpellets/Bränslepellets är ett biobränsle som ingår i det naturliga kretsloppet, tillverkat av såg- och kutterspån. De är perfekta att elda med eftersom de inte bidrar till koldioxidutsläpp. Pellets är även bra för din plånbok då det är en billigare energikälla än olja och el. Du får helt enkelt mer värme för pengarna.

Försäljningsvillkor

Svenska Foder-säljare

Lös alla dina lantbruksaffärer med oss – tryggt och smidigt

Kontakta oss för prisuppgifter, teknisk support eller om ni har frågor om bränsle, smörjmedel eller bränslepellets som passar just din produktion.