Search
Close this search box.

.

.

Övriga varumärken – hästfoder

Övriga varumärken

Hos oss på Svenska Foder hittar du mycket mer än bara foder till din häst, via våra återförsäljare och Djur&Natur-butiker finns det också tillskott, vitaminer och strömedel. Här finns ett brett sortiment av allt för dig med sällskapsdjur, trädgård och livet på landet.

Hippo är ett svenskt hästfoder som har funnits på marknaden sedan 1999. Hippo ägs och produceras av Svenska Foder AB, som är en av Sveriges största fodertillverkare. Vi har full kontroll över våra foderprodukter, från inköp av råvara och genom hela tillverkningsprocessen, vilket bland annat självklart innebär att vi i Hippoprodukterna liksom i vår övriga foderproduktion endast använder GMO-fria råvaror.

Hippo är indelat i familjerna HippoBas, HippoProtein, HippoLowCarb, HippoCompetition, HippoTop och HippoSelection för att lätt hitta den produkt som passar i foderstaten och är optimal för just din häst. 

Fibergi

Namnet Fibergi kommer av orden fiber och energi. Fibergis produkter är müsliblandningar med lusernhack som gör att hästarna tar längre tid på sig att äta, vilket gynnar salivutsöndringen. Det i sin tur är positivt för nedbrytningen av fodret och ger en bra miljö i mage och tarm. Dammfria müsliblandningar där alla vitaminer och mineraler ingår. Fibergi är ett svenskt hästfoder som tillverkas i Sverige.

Equsana är latin och betyder “sund häst”. Det är också namnet på Danmarks största och bäst säljande hästfodermärke. I namnet Equsana ligger samlat erfarenhet, vetenskap, rådgivning och produktutveckling. Med en produktpalett på över 70 kvalitetsprodukter, kan du vara säker på att hitta en produkt som passar just din häst.

Krafft_Logotyp

KRAFFT ägs av Lantmännen och erbjuder ett komplett sortiment av foder till alla typer av hästar. I sortimentet finns pellets, müsli, mineraler, vitaminer, lusernprodukter, havre och olika tillskott. KRAFFT tillverkas så långt det är möjligt av svenska råvaror och all tillverkning är noggrant kontrollerad både vad gäller näring och hygien. KRAFFT är ett tryggt val för dig och din häst!

Logga-Trikem

Trikem arbetar utifrån internationell forskning och med flera svenska hästexperter för att kompensera brister utifrån hästens behov.

En mjuk, smidig och väl musklad häst som är bekväm i arbetet kräver komplett näringstillskott för optimal prestation. Modern hästhållning har ändrat hästens naturliga förutsättningar, där nya rutiner för utevistelse, foder, miljöpåverkan, intensiv träning, åretrunt tävlingar m.m, ställer helt andra krav på utökad näringstillförsel och förebyggande vård.

Biofarmab

Eclipse Biofarmab har ett mycket brett sortiment av fodertillskott och vårdprodukter till häst, husdjur och lantbrukets djur. Alla produkter är tillverkade i Sverige och anpassade efter djurens behov. Råvarorna är noga utvalda och hela kedjan från inköp till färdig produkt kännetecknas av stor noggrannhet och kvalitetskontroll.

ProEquo® är ett kompletteringsfoder för alla hästar som ska prestera extra eller som helt enkelt bara vill må bra!

Horslyx_logotyp

Horslyx är ett fodertillskott i form av välsmakande slicksten som innehåller en optimal nivå av vitaminer, mineraler och spårämnen – allt i en behållare.

Equisalt_logotyp

Equisalt slickstenar är tillverkade i Sverige med en speciell högtrycksmetod vilket gör dem hållbara i hantering och tåliga mot regn.

KNZ_logotyp

KNZ saltstenar tillverkas av AkzoNobel med mer än 100 års erfarenhet av saltstenstillverkning.

Betfor består av ca. 90% torkad betfiber och ca 10% melass med ett naturligt innehåll av mineraler och vitaminer.

Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: