Search
Close this search box.

.

.

Plansilofolie, Vakuumfolie & Täckväv

Bevara vallgräsets näringsvärde och kvalitet

Att förvara vallgräs på ett effektivt sätt är avgörande för att bevara dess näringsvärde och kvalitet. Kombinera plansilofolie, vakuumfolie, täckväv och sandsäckar för en robust och effektiv lösning.

Plansilofolie: Användningen av högkvalitativ plastfolie är nödvändig för att skapa en lufttät silo. Detta förhindrar luftinträngning och möjliggör en stabil ensileringsprocess, vilket är viktigt för att upprätthålla foderkvaliteten.

Vakuumfolie: För att få ett ännu bättre ensilageresultat och minskade ts-förluster rekommenderar vi även att använda en vakuumfolie. Denna folie hjälper till att dra ut överskottsluft och skapar en närmast vakuumliknande miljö som skyddar mot föroreningar och syre.

Täckväv och sandsäckar: När plansilon är täckt med folie, är nästa steg att lägga på en täckväv. Detta för att skydda mot skador från fåglar, skadedjur och väderpåverkan. Täckväven hålls på plats med sandsäckar, som ger en stabil tyngd för att säkra väven mot vind och andra störande element.

Genom att kombinera dessa emballagematerial kan du skapa en säker och hållbar förvaring för ditt ensilage, vilket minimerar förluster och maximerar fodrets näringsvärde. Det är en investering som lönar sig över tid, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Filtrera
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4 5
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: