Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Bränsle

Diesel av hög kvalitet för alla typer av dieselmotorer

Hos oss hittar du både diesel och eldningsolja, oavsett om det är till din traktor, lastbil, arbetsmaskin eller personbil. Vi erbjuder diesel av hög kvalitet som passar alla typer av dieselmotorer.

Vi tycker det är viktigt att du ska kunna lösa alla dina lantbruksaffärer på ett och samma ställe – smidigt och tryggt, oavsett om det gäller utsäde, plaster eller ditt drivmedel.

Diesel till dina lantbruksmaskiner

Att hitta en pålitlig och miljövänlig diesel för alla typer av fordon kan vara en utmaning. Dessutom kan höga bränslekostnader och farliga utsläpp vara bekymmersamma faktorer.

Den traditionella diesel som finns tillgänglig kan inte alltid möta behoven hos både personbilar och tunga fordon. Dessutom kan den resultera i svårigheter vid kallstarter och ge en obehaglig gång.

Vår moderna syntetiska diesel erbjuder en perfekt lösning för alla dina dieselmotorer. Med vår högteknologiska formula får du lättare kallstarter och en jämnare gång. Det säkerställer också optimal förbränning, minskar bränsleförbrukningen och minimerar farliga utsläpp.

Ta chansen att lösa dina lantbruksbehov med vårt pålitliga sortiment. 

Eldningsolja för säker drift

Att hålla värmen eller driva motorer kan vara en knepig och kostsam uppgift. Dessutom kan höga svavelhalter i eldningsolja orsaka problem och skada miljön.

Tänk på alla gånger du har känt dig frustrerad över att inte kunna hålla värmen eller att dina motorer inte har fungerat som de ska. Dessutom är det aldrig trevligt att belasta miljön med höga svavelhalter.

Med vår eldningsolja kan du enkelt lösa alla dina värme- och energibehov. Vår eldningsolja har ett lågt svavelinnehåll på endast 0,05%, vilket gör den miljövänlig samtidigt som den ger tillförlitlig prestanda. Oavsett om du behöver värme till små eller medelstora anläggningar, eller drivkraft till stationära motorer, så kan du lita på oss för att lösa dina behov. Så sluta bekymra dig över dina motorproblem – välj vår eldningsolja idag!

Filtrera
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd

Produkt- & säkerhetsblad – Diesel/eldningsolja

Produktbeskrivningar, användningsområden och lagringsinfo är avgörande för vilka produkter du väljer till just din verksamhet. Här hittar du en samlad lista över produkt- och säkerhetsblad gällande diesel och eldningsolja.

Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: