Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Sträckfilm

För rundbalar och fyrkantsbalar

Sträckfilm används för rundbalar och fyrkantsbalar för att bevara grovfodret. För att upprätthålla arbetet på fältet och upprätthålla gräsens höga näringsvärde är det viktigt att använda en högkvalitativ sträckfilm.

Vår huvudleverantör BPI var det första företaget som erbjöd blåst sträckfilm på den svenska marknaden. Under sitt välkända varumärke Silotite erbjuder de fortfarande sträckfilm som tillverkas i 5-9 skikt. SP-ackreditering indikerar att kvalitet är kärnan i BPIs verksamhet. Silotite är det självklara valet för lantbrukare och entreprenörer som vill ha fördelarna med hög styrka, tillförlitlighet och hållbarhet.

P-logo Silotite   Silotite har testats och godkänts av RISE – Research Institutes of Sweden (f.d SP) – ett ledande internationellt testorgan. Certifikatet ges efter en omfattande undersökning av både tillverkningsprocessen och den färdiga produkten för att säkerställa strikta produktionsstandarder.

Filtrera

SilotitePro1800 Sustane

Vi presenterar SilotitePro1800 Sustane. En del av Berry’s B Circular Range, ett bevis på Berrys/BPI kundlöfte och deras pågående engagemang för att leverera hållbara lösningar som stödjer dina mål. SilotitePro1800 Sustane kombinerar fördelarna med vår förorienterade Pro-teknik med återvunnet innehåll, vilket resulterar i mindre filmanvändning och en förbättrad miljöprofil. SilotitePro1800 Sustanes längre längd levererar höga nivåer av teknisk prestanda och gör att du kan slå in fler balar per rulle, vilket sparar tid och bevarar ensilagekvaliteten. Genom lättvikt och inkorporering av återvunnet innehåll är miljöbelastningen av SilotitePro1800 Sustane 23 µm film (med 25 % PCR) ±24 % mindre än vår standard 25 µm film (med 0 % PCR), vilket stöder den cirkulära ekonomin och hjälper till att avleda avfall från deponi. SilotitePro1800 Sustane har certifierats av RecyClass, vilket erbjuder användarna full spårbarhet av återvunnet innehåll i termer av spårbarhetskedjor. Bekvämt förpackad i en PE-hylsa som gör att balinpackning och ytterförpackning kan återvinnas tillsammans, vilket eliminerar behovet av separation vid återvinning.
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: