Search
Close this search box.

.

.

Får & lamm foder

Foder till får & lamm

Vi har ett sortiment av fårfoder som passar olika grovfoderkvaliteter och är anpassat för alla stadier i fåruppfödningen. En väl komponerad utfodringsstrategi är en förutsättning för en lönsam lammproduktion. Alla har emellertid olika förutsättningar på sin gård och vi finns här för att hitta den bästa lösningen för just Dig.

Balansera fårets foderstat med tillskottsprodukter ur vårt sortiment. Vi har både torra och flytande vitaminer samt välbalanserade mineralfoder.

Utfodringsguide

Guide för utfodring av Fiol Kraftfoder, både färdigfoder och proteinkoncentrat, samt Deltamin mineralfoder.

Vässa din fårproduktion året runt

Sintid, betäckning eller lamning? Vilket stadie dina får än är i så kan produktionen optimeras.

NYHET! Fiol Grönmix

En smaklig grovfoderersättare som drygar ut grovfodret samtidigt som det stabiliserar vommen. Fiol Grönmix säkerställer en bra proteinnivå i foderstaten, helt från närproducerade källor.

Tillsammans bygger vi framtidens fårproduktion

Ett genomgående tema för oss på Svenska Foder är kvalitet. Vi har ett stort fokus på kvaliteten, allt vad gäller lammnäring till kraftfoder och mineralfoder. Vi tror på att kvalitet lönar sig genom en hög och jämn produktion, och så klart välmående djur.

Dina mål är vår utmaning. Tillsammans bygger vi framtidens fårproduktion!

Lång erfarenhet av fårproduktion

Vi på Svenska Foder har en lång erfarenhet av fårproduktion, framför allt vad gäller foder och utfodringsstrategier. Vi är gärna ett bollplank med dig som fårägare för att vi tillsammans ska uppnå en optimal produktion.

 

Vägen till lönsam lammproduktion

Nytt & Nyttigt om Får

Vår produktkatalog Nytt&Nyttigt om Får ger dig inblick i vårt sortiment och värdefulla tips, vare sig du driver en hobbyproduktion eller är professionell uppfödare.

Artiklar om Får & lamm foder

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: