Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Gårdsanpassade foderblandningar för gris

Vilka förutsättningar har du?

Eftersom varje grisproduktion har sina unika förutsättningar arbetar vi med att möta detta med det koncept som passar bäst genom gårdsanpassade foderblandningar. 

Vi utgår från:

  • Vad passar din produktion?
  • Vad passar dina djur?

Helheten

Fusionen mellan Svenska Foder och VILOFOSS/Fodermix gör att vi idag kan erbjuda dig ett helhetskoncept som innefattar både färdigfoder, koncentrat, premixer och gårdsanpassade foderblandningar för gris. Det ger dig flexibilitet, stabilitet och resultat.

Oavsett vilket koncept du väljer, kan du känna dig trygg i att du alltid får högsta kvalitet på din produkt. Vi arbetar hela tiden nära den senaste internationella forskningen och anpassar den till de svenska förhållandena. Fokus ligger på en säker och effektiv produktion med friska grisar som ger god lönsamhet.

Om du väljer koncentrat eller premixer optimerar vi så att din foderblandning stämmer enligt analyserna på dina råvaror.

Målet är klart: friska grisar och god produktion ger lönsamhet i din verksamhet.

Kontakta oss, så hittar vi det koncept som kommer att passa dig och din produktion bäst.

Våra säljare är kunniga, med god utbildning och stor erfarenhet av grisproduktion, och hjälper gärna till att tänka vidare kring din produktion. Hur kan vi uppnå bättre resultat?

Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: