Emballage

Efter skörd finns många alternativ för emballage. Svenska Foder har produkter för alla varianter. En bra genomförd emballering säkerställer att du får ut maximalt av din skörd när det är dags att använda den. Det kan direkt räknas om i bättre kvalité och därmed bättre resultat för dig.

Heltäckande sortiment

För plansilos har vi plansilofolie, vacuumfolie och täckväv. Även tillbehör som sandsäckar och fågelskyddsnät finns i sortimentet. Välj bredd och längd efter dina behov.

För rundbalar finns balnät, sträckfilm och mantelfilm. Du väljer fritt mellan kvalitetsmärken som Silotite eller prispressade alternativ från Profi.

Fyrkantsbalar, småbalar och rundbalar där man inte använder nät så erbjuder vi ett brett sortiment med bindgarn, från klassiskt sisalgarn upp till hårdpressgarn för de senaste High Pressure maskinerna.

Tubplast Agflex för förvaring av kornskörden direkt på fältet finns i flera bredder och längder.

Samarbete

Genom att samarbeta tätt med de ledande leverantörerna ser vi till att skapa en ständig förbättring på alla typer av produkter. Därigenom ser vi till att våra produkter alltid är anpassade för den moderna marknaden och att utvecklingen hela tiden går framåt.