Allt för din häst – Ny Hippo Produktkatalog

Vilka behov har min häst? Äter min häst rätt? Hur presterar min häst bättre? Varför mår inte min häst bra? Hur bygger min häst upp rätt muskler? Läs allt om detta i Hippos produktkatalog som är producerad av Svenska Foder.

När man skaffar sig eller blir med häst kommer också ett stort ansvar att lära sig hur hästen fungerar. Människan har genom avel skapat hästar för olika användningsområden men i grunden är de fortfarande samma gräsätande hovdjur. Därför är det viktigt att ta hänsyn till hästens biologiska förutsättningar vid all utfodring. Detta kräver ingående kunskaper om hästens naturliga beteende, fodersmältning och ämnesomsättning för att den skall må väl såväl psykiskt som fysiskt. Läs mer om detta i Hippos produktkatalog.


Kategorier i: , ,