Id: 439852029843412 Id: 382686722207156 Id: 218022766449366
Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Bevara näringen med SiloSolve FC

Ensileringsmedel är avgörande vid skörden av de grovfoder-partier som väntas nu i höst. Det är lika viktigt oberoende om det är grönmassa av majs eller från vall som ska ensileras. Finns det inget uttryck man kan använda här? Typ varje kilo är guld värt eller behandla alla partier med stor värdighet tillför vårt biologiska ensileringsmedel SiloSolve FC. Den ger en snabb ensilering och bevarar mer näring i ensilaget jämfört med om du inte tillsatt ett ensilerngsmedel som effektiva SiloSolve FC.

För att få ut så mycket näring som möjligt ur det ensilage som planeras i höst krävs det nogrannhet i ensileringsprocessen och ett ensileringsmedel som styr fermenteringen i rätt riktning.

För majsen och även för de sista vallskördarna ska man defintivit använda ett ensileringsmedel. Med SiloSolve FC får du ett biologiskt ensileringsmedel som verkligen är en unik produkt med otroligt goda egenskaper. Mjölksyrabakterien Lactococcus lactis O-224 är en unik bakterie som förbrukar syre och minskar tiden tills silon blir syrefri. Den är dessutom effektiv på att sänka pH, vilket gör att mer näring bevaras i ensilaget. Den andra mjölksyrabakterien, Lactobacillus buchneri, som ingår i SiloSolve FC gör att produkterna också ger ett effektivt skydd mot svamptillväxt och varmgång. SiloSolve FC fungerar till alla typer av grödor SiloSolve FC Eko är samma produkt men framtagen och godkänd för ekologisk odling.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: