Search
Close this search box.

.

.

Håll nere smittrycket

I dessa tider med höga priser på både foder och andra insatsvaror är det extra viktigt med en hög produktion. En viktig förutsättning för det, är att hålla nere smitt-trycket i stallarna. Därför vill vi slå ett stort slag för våra produkter för tvätt och desinficering – Kenosan, ViroCid och Cid2000.

Kenosan

Kenosan är extremt smutsupplösande rengöringsmedel som är enkelt att applicera tack vare att det bildar ett skumlager på ytan. Verkar inte korrosivt mot inredning. Åtgång endast ca 1,5 liter/100 kvm yta vilket gör det till ett kostnadseffektivt rengöringsmedel.

Virocid ™

Virocid ™ är ett kraftfullt desinfektionsmedel som tar död på alla mikroorganismer som virus, bakterier, svampar och sporer. Sammansättningen gör att den kan användas i extremt låga koncentrationer. Verkar på 5-20 minuter.

Cid2000

Cid2000 är ett rengörings- och desinfektionsmedel för vatten-ledningar, och består av 20% stabiliserat väteperoxid (H2O2) som bryts ned till vatten (H2O) och syre (O2). Det fria, gasformiga syret ”skrubbar” på biofilmen, får den att lossna och löser upp den. Precis vad som behövs för att få bort biofilm.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: