Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Framtidens suggfoder är här!

Svenska-Foders-nya suggfoder-Futura

Verkligheten bestämmer utvecklingen. I sin tur bestämmer utvecklingen den framtida verkligheten. Det är så vi tar nya steg. Det är så vi flyttar fram positionerna. Vi är kapabla till mycket, om vi gör det tillsammans. Om vi är villiga att blicka framåt med öppna ögon.

Tillbaka till framtiden

Med Futura lägger vi vår del till utvecklingen. Vi tror på den svenska grisproduktionen. Men det pratas mycket lite om framtiden inom grisproduktionen. Vi vill tillbaka till framtiden. Vi tror att framtiden handlar om att vara specifik. Att se till gårdens förutsättningar, och att fodren ska kunna kombineras så att de passar just din gård, din produktion. Hållbarhet är att se till helheten. Till både sugga, ekonomi och miljö. De står inte i motsättning till varandra. Genom att ta med alla delar, kan vi skapa en verklig förändring. Det vet du som producent. Det vet vi.

Futura fokuserar på:

  • Suggans specifika behov i fokus
  • Hållbarhet för sugga & miljö
  • Fokus på produktionsekonomi

 

Med Futura skapar vi en ny klar och tydlig indelning av våra suggfoder: Frisk, Vital och Elit. Alla foder inom respektive indelning håller en hög kvalitet. Men indelningen skapar också möjlighet för dig att välja vad som passar just din produktion. Futura stänger inga dörrar.

Den optimala lösningen finns och den ser olika ut för alla gårdar. Kanske fungerar din produktion – både ekonomiskt och produktionsmässigt – bäst om merparten av din utfodring av suggorna görs med Frisk, men att du använder Elit för de områden i din produktion som du vill lyfta lite extra. Kanske tvärtom. Det viktiga är att du nu får en större flexibilitet, som ger dig precis rätt pusselbitar för att lyckas i ditt företagande. Det hjälper vi dig gärna med!

Det är detta vi kallar Futura. Välkommen tillbaka till den!

Läs mer om Futura till suggor:

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: