Search
Close this search box.

.

.

Malin Baryard om H&M Indianas hästfoder och träning

Underlätta träning och tävling med rätt foder

Att rätt foder för hästen är viktigt är det ingen som misstror. Det är många viktiga parametrar som ska stämma i det hästfoder som plockas fram av en foderutvecklare. Foder som ska möta de behov som finns hos en tävlande häst. Det ska understödja den prestation som H&M Indiana och Malin Baryard Johnsson ska åstadkomma vid precis rätt tillfälle. Även här är långsiktigheten viktig. Det arbete som Malin och de anställda i hennes stall gör varje dag, har fokus på att skapa stabilitet och rätt fysionomi för att H&M Indiana ska klara av den utmaning som en stor tävling innebär.

-Det är enormt viktigt med fodret, säger Malin. Får hon inte rätt foder, kan hon inte heller toppa i muskler och uthållighet. Att fodra rätt är därför ett enkelt sätt att underlätta mitt eget arbete.

-Inför en stor tävling som OS får man se till att inte ge fodret allt för nära inpå tävlingen. Vi ändrar på så lite som möjligt i foderstaten, vid tävling. Men vi kan ibland öka lite på HippoTop Müslin. Det är en avvägning, men eftersom vi känner varandra så väl, så har vi ett väl utarbetat system för även detta.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: