Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Nya koncentrat för olika behov!

För att hela tiden vara i framkant så krävs det att vi är med och uppdaterar vårt sortiment för bästa möjliga resultat på gård. Våra nya koncentrat är anpassade för olika förutsättningar och de är flexibla, så att de kan användas i flera faser. Då vi tar hänsyn till många aminosyror och har höga normkrav vid optimeringen så blir slutprodukten hos dig ett mycket bra foder – väl anpassat för att nyttja slaktgrisens genetiska potential optimalt. Många av koncentraten är mer koncentrerade än tidigare och blandas därför in till mindre andel i fodret. Det gör fodret mer prisvärt för dig som är kund. Vi har valt en högre nivå av A och D-vitamin, för att gynna muskelkoordinering och benhälsa, som är viktigt för den snabbt växande slaktgrisen. Svenska Foder presenterar här stolt fem nya konkurrenskraftigt sammansatta koncentrat utformade för hög tillväxt och god ekonomi:

Slaktmix Talang

Slaktmix Talang är ett utmärkt fas 1 foder, eller som enhetskoncentrat med hög intensitet och korta intervall mellan omgångarna. Det innehåller en hög nivå av aminosyror och används med egen spannmål på gård.

Slaktmix Solid

Slaktmix Solid blandas med egen spannmål till ett konkurrenskraftigt foder. Koncentratet är anpassat för en lite lägre utfodringsintensitet och passar bra om man har längre intervall mellan omgångarna. Detta koncentrat tillåter en mindre mängd inbladning av baljväxter.

Slaktmix Protein

Slaktmix Protein kompletterar gårdens baljväxter och spannmål på bästa sätt. Det är hög nivå av aminosyror som ger grisen väldigt goda förutsättningar för en hög tillväxt.

Slaktmix Drank

Slaktmix Drank kompletterar drank på ett utmärkt sätt i kombination med gårdens egen spannmål. Det är hög nivå av aminosyror som ger grisen väldigt goda förutsättningar för en hög tillväxt.

Slaktmix PD

Slaktmix PD kompletterar en blandning av drank och permeatvassle i kombination med gårdens egen spannmål. Det är hög nivå av aminosyror som ger grisen väldigt goda förutsättningar för en hög tillväxt.

[svf_personal personer="2614"]

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: