Search
Close this search box.

.

.

Nytt&Nyttigt om Gris – Ny broschyr!

Vi har sagt det förr, men det är värt att säga igen: Visioner är viktiga, strategier visar oss en riktning och en ny väg – men verkligheten bestämmer utvecklingen. Och utvecklingen bestämmer i sin tur den framtida verkligheten. Att vi får vara med och forma framtidens verklighet är den stor inspiration för oss. Det taggar oss att hela tiden bli bättre på det vi gör.

Men förutsättningen för att vi ska vara en del av denna framtid är att vi fortsätt-er att vara relevanta för din verklighet. Under det gångna året formulerade vi om våra suggfoder och gav dessa foder namnet Futura. Det var efter diskussioner med dig som vi med våra erfarenheter och kunskaper kunde hitta ett koncept som mötte dina behov på ett ännu bättre vis.

Men alla våra foder – oavsett om det gäller slaktgrisar eller smågrisar eller gyltor – ser vi till att hålla rätt klass för bäst resultat på sista raden. Det handlar om flexibilitet. Att kunna leverera ett upplägg och foder som passar just din produktion bäst. Din feedback blir vårt uppdrag. Och vi tar detta uppdrag på största möjliga allvar!

Hållbarhet är ett honörsord för oss. Både vad gäller produktion och ekonomi. Världen förändrar sig oavbrutet. Det skapar utmaningar, men vi vet att dessa utmaning ger oss nya idéer som kan föra produktionen framåt!

Att ständigt skruva på detaljerna ger bättre resultat. Det är ett engagemang vi aldrig tappar. Tillsammans med dig skapar vi en bättre grisnäring.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: