Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Tillsammans bygger vi framtidens fårproduktion

Ett genomgående tema för oss på Svenska Foder är kvalitet. Våra produkter vi har ett stort fokus på kvaliteten, allt vad gäller lammnäring till kraftfoder och mineralfoder. Vi tror på att kvalitet lönar sig genom en hög och jämn produktion, och så klart välmående djur. Detta gäller både om man har får för hobbyproduktion eller för professionella uppfödare. Vi på Svenska Foder har en lång erfarenhet av fårproduktion, framför allt vad gäller foder och utfodringsstrategier. Vi är gärna ett bollplank med dig som fårägare för att vi tillsammans ska kunna uppnå en optimal produktion.

Vi har ett fodersortiment som passar olika grovfoderkvaliteter och är anpassat för alla stadier i uppfödningen. En väl komponerad utfodringsstrategi är en förutsättning för en lönsam lammproduktion. Alla har emellertid olika förutsättningar på sin gård och vi finns här för att hitta den bästa lösningen för just Dig.

Våra produkter kan du få levererade till gård med bulkbil eller med vår turbil som finns i ditt område varje vecka. Runtom i landet hittar du även våra produkter hos våra återförsäljare, franchisetagare och i våra egna Djur & Natur-butiker. Nu kan du dessutom beställa våra foder via Djur & Naturs webshop och få dem levererade ända hem till gården!

I vår tidning Nytt & Nyttigt om Får hittar du allt du behöver för en lönsam lammproduktion, från kraftfoder till praktisk utfodring och fodertillskott. 

Dina mål är vår utmaning. Tillsammans bygger vi framtidens fårproduktion! 

Filip Nilsson

010-130 29 51

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: