Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Du betyder allt för oss!

Svenska Foder har i år, 2019, varit ett företag på den svenska marknaden inom lantbruksnäringen i 30 år. Under dessa år har vi visat att Svenska Foder är sitt eget företag. Ett företag som har sin egen agenda, som valt sin egen väg. Vi har hela tiden trott på det svenska lantbrukets kapacitet och kunnande, och velat själv vara en positiv kraft i branschen. Vi menar att vi kan och vi ska vara en aktör som fortsätter utveckla denna den viktigaste branschen i världen. Men utvecklas gör man aldrig ensam.

Tillsammans med vårt moderbolag delar vi kunskap över stora delar av världen som gör att vi kan utveckla nya koncept och tankar. Vi spelar en aktiv roll i mötet med våra kollegor runt om i koncernen. Vi träffas, talar med varandra, diskuterar och kommer fram med nya produkter och idéer – som kan implementeras i hela koncernen. Det är med hjälp av kompetenta medarbetare som vi ser möjligheter där andra ser svårigheter, som öppnar upp för lösningar, där andra ser problem. En positiv anda genomsyrar hela koncernen.

Det är ju lätt att slå sig på bröstet, kanske du säger. Och visst är vi stolta över det arbete vi gör. Men vi vet också varför vi gör det. Vi vet anledningen till att vi pushar oss själva att bli bättre, undersöker hur vi kan komma runt svårigheter, och i stället komma med lösningar på problem. Och det är att vi varje dag möter dig i din vardag – du som är lantbrukare, du som vill vidare, som vill bli bättre. Det är din strävan, dina frågor, dina krav som ger oss kraft och mod att söka vidare och lyckas.

Så att vi firar 30 år på marknaden har vi egentligen bara dig att tacka för. Vi som arbetar i Svenska Foder är otroligt stolta och glada över att få hjälpa till att hitta nya utsädessorter, sälja in spannmål, utveckla nya foder och produkter som kan förbättra din produktion och därmed öka din lönsamhet.

Vi är stolta över Svenska Foders 30 år, men vi är än mer stolta över att vi fortfarande får göra affärer med dig. Det betyder att vi gör något rätt. Det fortsätter vi med nu när vi går in i ett nytt decennium, 2020. Under vinter och våren kommer vi att ha en mängd möten runt om i vårt avlånga land. Vi vill gärna få berätta mer om hur vi ser på sakernas tillstånd. Kom och prata med oss, så fortsätter vi den här resan tillsammans.

Jag vill avsluta med att önska dig och din familj en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Carsten Klausen – VD
carsten.klausen@svenskafoder.se

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: