Search
Close this search box.

.

.

Svenska Foder har öppnat kontor i Skurup

When in Europe, don´t miss Skurup, är en välkänd slogan för den centralorten Skurup i Skåne. Nu har du verkligen en anledning att fara dit (när coronarestriktionerna lättas), för Svenska Foder har placerat ett kontor och tre säljare för att närma sig marknaden i området.

– Det är fina och rymliga lokaler på Maskingatan 2 som vi kommit över, berättar Ulf Berggren, en av säljarna på plats. Här kommer vi när Coronaläget ändrar sig att hålla olika sammankomster och informationsmöten.

– Dessutom får vi en annan närvaro i området, som vi redan hört uppskattas av de som befinner sig i de sydligaste delarna av Skåne, fyller Lars Persson i.

Det är växtodlingssäljartrion Göran Karlsson, Ulf Berggren och Lars Persson som kommer att vara närvarande på kontoret, då man inte är ute hos kunderna. De är nöjda med lösningen och menar att det öppnar upp för andra samtal när man kan bjuda in till kontoret för diskussioner med lantbrukare i närområdet.

– Under kommande månader maj-juni kommer vi att anordna korta frukostmöten i fält, om restriktionerna tillåter, för att ytterligare förstärka vår närvaro i området, berättar Göran Karlsson. Vi kommer också att ha ett litet kompletteringslager av växtskydd här. De tär en bra service och ett smidigt sätt att möta efterfrågan här nere.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: