Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Here we come, Falsterbo!

Även i år har Svenska Foder och Hippo en helt egen monter på Falsterbo Horse Show: dessa folkliga hästtävlingar med lika mycket Horse som Show – på den skånska Rivieran.  Här samsas närmare tusen hästar och ryttare om utrymmet i ett femtiotal olika klasser, där även funktionärer, hästskötare, utställare, sponsorer och publik gör anspråk på utrymmet.

– I Hippo-montern kommer man att hitta vårt breda sortiment, men också ha möjlighet att delta i tävlingar, få hjälp med grovfoderanalyser, och inte minst ha roligt med monterpersonalen, konstaterar Susanne Edlund, säljare, med särskilt fokus på häst. I år presenterar vi också våra nykomponerade hästfoder i nya säckar.

Svenska Foders långvariga erfarenhet av fodertillverkning och kunskap om djur kan erbjuda hästvärlden både trygghet och spetskompetens.

– Den dialog vi gärna har med våra besökare handlar om hur man bäst utfodrar sin häst med tanke på hur hästen används, fortsätter Susanne Edlund. Här kan vi komma med goda råd, men också utbilda oss själva i mötet med hästägarna. Kunskap är ju en färskvara, precis som foder, och vi vill gärna vara uppdaterade om allt som händer i denna värld.

– Vi kommer att få besök av våra sponsrade ryttare, så du är välkommen till vår loungedel för att prata foder, hälsa, välbefinnande för det bästa du har.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: