Search
Close this search box.

.

.

Spannmål

Svenska Foder – din helhetsleverantör på spannmålsmarknaden

Vi arbetar med allt från leveransintyg för spannmål, spannmålsanalyserspannmålshandelspannmålsprovtagningprisregleringar för spannmål och slutpriser för spannmål. Vi har dessutom ett 30-tal mottagningsplatser runt om i landet där du som kund tryggt kan lämna din spannmål. Vi erbjuder 4 olika typer av spannmålskontrakt – odlingskontrakt, inlagringskontrakt, fastpriskontrakt och fastpriskontrakt med prisgaranti. Vilken kontrakttyp är du? Vi hjälper givetvis dig med vilken modell som passar den verksamhet du bedriver.

En global affärspartner som säkrar dina affärer

Vårt moderbolag DLG är aktiv i flertalet större exportländer, vilket ger dig som kund den bästa möjliga avkastning. Att välja Svenska Foder som aktiv affärspartner säkrar just därför dina spannmålsaffärer.

Den spannmål vi hanterar går till fodertillverkning och för försäljning till kvarnar, bryggerier, brännerier och som exportprodukt. Våra tre större hamnar: Landskrona, Oxelösund och Uddevalla lastar varje vecka ut svensk kvalitetsspannmål till kunder – främst inom norra Europa. Efterfrågan är god på framförallt vete, maltkorn, havre och raps.

Hur ser dagens spannmålsmarknad ut? Hör av dig till oss, så diskuterar vi upplägg för ett kontrakt som gagnar din odling!

Leveransintyg

Spannmåls-handel

Spannmåls-hantering

Analyser

Våra olika spannmålskontrakt

När marknaden är osäker och svänger mycket som det gör i dagsläget så är det viktigt att ha en riskstyrning. Sprid dina risker, lägg inte allt i en korg. Bästa sättet att göra det, är att vara kvar i marknaden. Detta gör du med ett Odlingskontrakt. Med detta kontraktet kan du sitta lugnt i båten och vara med på när marknaden svänger upp.

Hitta din mottagningsplats

Var ska jag lämna min spannmål? Vilka sorter kan man lämnar var? Vem ska jag kontakta om jag har frågor? Vilka tider gäller för just din mottagningsplats? Allt detta hittar du på dessa sidor och mycket mer.  

Artiklar om Spannmål

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om växtodling

Du kan avregistrera dig när som helst genom att klicka på länken i sidfoten i våra utskick. För information om vår integritetspolicy, besök vår hemsida. Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka på prenumerera så godkänner du att informationen skickas till Mailchimp för hantering. Läs mer om Mailchimp’s integritetspolicy här.

Prenumerera

Fyll i formuläret nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev Nytt & Nyttigt om Växtodling.
* indikerar obligatoriskt fält
Typ av produktion

Du kan avregistrera dig när som helst genom att klicka på länken i sidfoten i våra utskick. För information om vår integritetspolicy, besök vår hemsida.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka på prenumerera så godkänner du att informationen skickas till Mailchimp för hantering. Läs mer om Mailchimp’s integritetspolicy här.

Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: