Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

2 vårsorter för framgång

Vad ska i jorden? Vad kan ge de resultat som genererar bäring i ditt företags ekonomi? Inte är det lätt. Eller kanske är det just det! För de sorter vi erbjuder håller en exceptionellt god klass!
Vi diskuterar gärna saker med dig närmare. Vi tror att man tillsammans kan komma ett extra steg på vägen. Ensam är sällan bäst.

På allas läppar – Prospect!

Prospect, ett maltkorn på allas läppar – leende! Prospect är alltså ett högavkastande maltkorn med medellångt strå och mycket goda stråegenskaper. 

Det är en stabil sort med medeltidig mognad och bra exportmöjligheter då Prospect är ett internationellt godkänt maltkorn. Innehar Mlo och nematodresistens mot ras 1 och 2. Prospect är maltkornet som bestämt sig för att ta sig an den svenska växtodlingen och gläder landets odlare med hög avkastning och goda kvaliteter! Det märks inte minst på efterfrågan! I vår är det dags igen, men beställ redan nu!

  •  Internationellt godkänt maltkorn
  • Goda stråegenskaper
  • Hög avkastning
  • Resistens: Mlo Nematod 1+2

En Delfin för varje tillfälle

Vår havresort Delfin är en högavkastande gulhavre (guldig på skalet – och guld i odlingen(!)) med mycket goda strå- och kärnegenskaper. Sorten betecknas som en industrihavre, och lämpar sig väl både till foder och kvarn. (En delfin för varje tillfälle, eller åtminstone väldigt många.)

Dess höga rymd- och tusenkornvikt i kombination med ett strå av yttersta kvalitet gör Delfin till ett attraktivt alternativ. Medel-tidig mognad, högt fodervärde (råfett och proteinhalt), samt god motståndskraft mot mjöldagg är andra positiva uppskattade egenskaper.

  •  Havresort med hög avkastning
  •  Gulhavre
  •  Goda stråegenskaper

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: