Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Emil Wrede – ny växtodlingssäljare i östra Sverige

Emil Wrede är uppväxt i en liten by i norra Skåne och pluggade handel på gymnasiet. Efter värnplikten flyttade Emil upp till Mälardalen, runt 2011, och började arbeta inom försvarsmakten. Han var kvar där i ungefär 5 år. Därefter har han arbetat som säljare inom lite olika branscher, men främst inom entreprenad och lantbruksmaskiner.

– Jag fastnade för att sälja mot lantbruket, eftersom det är en oerhört spännande bransch med många utmaningar, där jag som säljare kan vara med på ett hörn och göra skillnad. Det jag tycker är roligast i mitt jobb är att kunna göra det där lilla extra som gör skillnad för kunden. Dessutom får jag förmånen att komma ut till så otroligt fina gårdar och trevliga mänskor. Svenska Foder är också ett företag med ett otroligt driv, där man verkligen vill och gör det bästa för sina kunder – och jag känner ett enormt stöd från mina kollegor, där vi kan hjälpa varandra med olika frågeställningar. 

Emil Wrede har två barn i åldern 6 och 10 år, plus en tax som han är ute mycket med i skog och mark och bland annat tränar viltspår.

 

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: