Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Högkvalitativa energiprodukter till ditt lantbruk

Du hittar allt du behöver hos Svenska Foder – inte minst energi i form av smörjoljor och bränsle som kan användas i alla typer av dieselmotorer, såväl personbilar som tunga fordon. Energi är ett viktigt område i DLG-koncernen som hela tiden utvecklas för att möta lantbrukets behov – och det är ett prioriterat område som vi ska växa i. Våra säljare har en både bred och djup produktportfölj, och i en av mapparna har vi också energi. Andreas Holm som utgår från Östra Sverige är en av alla våra säljare som tycker det är kul att sälja energi till sina kunder.

Energi i portföljen

Andreas Holm är fjäderfäsäljare i Svenska Foder och har stort fokus på att se till att hans kunder optimerar sina resultat med hjälp av de foder och tillskott som han levererar. Men han har också mer som han i egenskap av säljare kan bidra med till sina kunder – så att man i en kontaktperson kan ordna sina affärer smidigast.

-Jag brukar påminna mina kunder om att de även kan beställa smörjoljor och bränsle av mig.

-Det är inte alltid självklart att vi som ett foder- och växtodlingsföretag ska kunna leverera även bränslet till gården, så till en början kanske det blir lite förvånade. Men sen inser de såklart att det är väldigt smidigt att beställa även energidelen på gården från mig.

Energi i bagaget

Andreas tycker det är en kul del i jobbet att även kunna diskutera bränsle och oljor med sina kunder. Delvis, givetvis, eftersom han har erfarenhet på området, eftersom hans far har drivit entreprenadverksamhet, och han själv har kört grävare i många år.

-Jag vet hur viktigt det är att ha rätt grejer, och att när man jobbar så ska det bara fungera, säger Andreas. Vi har ett bra och pålitligt sortiment och kan leverera en modern syntetisk diesel samt miljövänliga alternativ med mycket hög teknisk prestanda.

-Vi har dessutom ett stort sortiment av högkvalitativa motoroljor, hydrauloljor, transmissionsoljor, fetter och andra smörjmedel för lantbruksfordon, entreprenadmaskiner och verktyg, lägger han till.

Med Svenska Foders produkter säkerställer du därmed en så bra förbränning som möjligt, med bättre kallstarter och mjukare gång för dina maskiner. Det i sin tur håller nere bränsleförbrukningen – vilket i sin tur minskar farliga utsläpp.

Energi – för en grönare framtid

I DLG-koncernens strategi Creating the future är energi en av de viktiga pelarna vilket Andreas Holm tycker är riktigt bra.

-Energi är en viktig del för hur vi ska möta framtiden på bästa sätt, säger han. Då känns bra att DLG-koncernen lägger mycket kraft och pengar på att hitta nya sätt att möta denna framtid på ett grönare vis – där ekonomin inte står i motsats till utveckling och förbättring.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: