Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Livkyckling & värphöns

Ekologiska foder för äggproduktion

Livkyckling

För ekologisk uppfödning av livkyckling erbjuder vi ett två-fasprogram bestående av ekologiska råvaror som är lätta att tillgodogöra sig för de unga fåglarna.

Värphöns

I vårt ekologiska fodersortiment för värphöns erbjuder vi både färdigfoder och koncentrat. Alla foder är KRAV-godkända och innehåller vårt omtyckta fiberkoncept Avena för att främja utveckling av mag- och tarmsystemet. Allt för att ge de bästa förutsättningarna för trygga och välmående höns och en säker produktion!

Vårt färdigfoderprogram består av tre olika foder som täcker hönans hela näringsbehov i de olika faserna i produktionen.

Våra ekologiska koncentrat är framtagna beroende på spannmålsnivå samt om du har fiskmjöl eller inte på gården. Glöm inte att analysera spannmålen så att det blir rätt näringsinnehåll i foderstaten. Din säljare hjälper dig med att sätta samman den bästa blandningen för dig och dina höns!

Filtrera
Färdigfoder
Koncentrat
1 2
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Fjäderfäproduktion ur ett helhetsperspektiv

Nytt & Nyttigt om Fjäderfä

Våra Nytt & Nyttigt-produktioner innehåller det mesta för att dina hönor ska må och prestera så bra som möjligt. Nytt & Nyttigt om fjäderfä finns i tre olika varianter – Tillskott, Hobby och nu även Foder för värphöns och matfågel. 

Mina sidor
Logga in/registrera dig som: