Search
Close this search box.

.

.

Koncentrat och premixer

Helt vegetabiliska koncentrat till slaktgrisar!

Utgå från din egen spannmål i optimeringen och få det foder du vill ha med våra koncentrat. Slaktmix är vårt familjenamn på koncentrat till slaktgrisar. I Slaktmix-sortimentet hittar du flexibla produkter fullt ut anpassade efter din spannmål. Våra duktiga säljare optimerar fram den bästa foderlösningen för din besättning, naturligtvis baserat på gårdens egna analysresultat.

Filtrera
1 2
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4 5 6 7

Koncentrat

För att hela tiden vara i framkant så krävs det att vi är med och uppdaterar vårt sortiment för bästa möjliga resultat på gård. Våra nya koncentrat är anpassade för olika förutsättningar på gård och är flexibla, så att de kan användas i flera faser. Då vi tar hänsyn till många aminosyror och har höga normkrav vid optimeringen så blir slutprodukten hos dig ett mycket bra foder, väl anpassat för att nyttja slaktgrisens genetiska potential optimalt. Många av koncentraten är mer koncentrerade än tidigare och blandas därför in till mindre andel i fodret. Det gör även dessa koncentrat mer prisvärda för dig som kund. Vi har valt en högre nivå av A och D-vitamin, för att gynna muskelkoordinering och benhälsa, som är viktigt för den snabbt växande slaktgrisen. Svenska Foder vill stolt presentera 5 nya konkurrenskraftigt sammansatta koncentrat utformade för hög tillväxt och god ekonomi

Premixer

Premix Large- Sortimentet

Large-premixer kallar vi de premixer där det också ingår en del proteinråvaror. En del av sojan på gård kan därmed ersättas av andra proteinfodermedel. Kombinationen av flera proteinråvaror är fördelaktigt för aminosyrabalansen och är ofta ett lönsamt alternativ, speciellt då sojapriset är högt. Våra Large-premixer är pelleterade och tack vare en högre inblandning ökar doseringssäkerheten.

Premix Small-Sortimentet

Small-premixer kallar vi våra koncentrerade premixer till slaktgrisar. Vi har premixer som är anpassade till olika förutsättningar och olika råvaror att utfodra med på gårdsnivå. 

Gårdsanpassade produkter

Vi tillhandahåller även skräddarsydda premixer och koncentrat till slaktgrisar. Våra premix- och koncentratlösningar innehåller olika nivåer av protein, aminosyror, vitaminer, mineraler och andra tillsatser och råvaror allt för att utnyttja potentialen på varje enskild gård maximalt. Kontakta gärna någon av våra säljare så berättar vi mer.

Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: