Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Helfoder

För hållbar produktion & ekonomi

Med Futura skapar vi en ny klar och tydlig indelning av våra suggfoder: Frisk, Vital och Elit. Alla foder håller en hög kvalitet men indelningen skapar också möjlighet för dig att välja vad som passar just din produktion.

Futura – Framtidens suggfoder

Verkligheten bestämmer utvecklingen. I sin tur bestämmer utvecklingen den framtida verkligheten. Det är så vi tar nya steg. Det är så vi flyttar fram positionerna. Vi är kapabla till mycket, om vi gör det tillsammans. Om vi är villiga att blicka framåt med öppna ögon.

Tillbaka till framtiden

Med Futura lägger vi vår del till utvecklingen. Vi tror på den svenska grisproduktionen. Men det pratas mycket lite om framtiden inom grisproduktionen. Vi vill tillbaka till framtiden. Vi tror att framtiden handlar om att vara specifik. Att se till gårdens förutsättningar, och att fodren ska kunna kombineras så att de passar just din gård, din produktion. Hållbarhet är att se till helheten. Till både sugga, ekonomi och miljö. De står inte i motsättning till varandra. Genom att ta med alla delar, kan vi skapa en verklig förändring. Det vet du som producent. Det vet vi.

  • Suggans specifika behov i fokus
  • Hållbarhet för sugga & miljö
  • Fokus på produktionsekonomi

Med Futura skapar vi en ny klar och tydlig indelning av våra suggfoder: Frisk, Vital och Elit. Alla foder inom respektive indelning håller en hög kvalitet. Men indelningen skapar också möjlighet för dig att välja vad som passar just din produktion. Futura stänger inga dörrar.

Den optimala lösningen finns och den ser olika ut för alla gårdar. Kanske fungerar din produktion – både ekonomiskt och produktionsmässigt – bäst om merparten av din utfodring av suggorna görs med Frisk, men att du använder Elit för de områden i din produktion som du vill lyfta lite extra. Kanske tvärtom. Det viktiga är att du nu får en större flexibilitet, som ger dig precis rätt pusselbitar för att lyckas i ditt företagande. Det hjälper vi dig gärna med!

Det är detta vi kallar Futura. Välkommen tillbaka till den!

För sugghälsa & ekonomi

Frisk är ett bra grundfoder som tar hänsyn till både sugghälsa och ekonomi. Det är ett mindre koncentrerat foder, men är både smakligt och stabilt – ett foder för dig som vill hålla nere produktionskostnaderna.

Mer vitaminer, fibrer & aminosyror

Vital är också ett riktigt bra och stabilt grundfoder, precis som Frisk. Vital innehåller mer vitaminer och aminosyror än Frisk och har en riktigt bra fiberbalans för en stabil maghälsa hos suggan.

Rätt fiberbalans, hög nivå av aminosyror &
vitaminer för optimal hälsa

Elit är ett premiumfoder med hög fiberbalans för optimal hälsa. Det är ett foder med en hög nivå av aminosyror och vitaminer för att suggan ska få de absolut bästa förutsättningarna att hålla sig i
toppform under hela produktionstiden.

Gårdsanpassade produkter

Vi tillhandahåller även skräddarsydda premixer och koncentrat till smågrisar. Våra premix- och koncentratlösningar innehåller olika nivåer av protein, aminosyror, vitaminer, mineraler och andra tillsatser och råvaror allt för att utnyttja potentialen på varje enskild gård maximalt. Kontakta gärna någon av våra säljare så berättar vi mer.

Filtrera
Helfoder för dräktiga
Helfoder för digivande
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4 5 6
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: