Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Skonsamma Rosa

Färdigfoder Rosa

Skonsamma färdigfoder med hög energinivå och mycket AAT. Skonsamma färdigfoder med hög energinivå och mycket AAT. Det finns fyra olika Rosa, med olika proteinnivå, för att du enkelt ska kunna anpassa foderstaten när grovfodrets kvalitet skiftar. Gemensamt för dem är att kvaliteten på proteinet är hög, vilket bland annat syns på den höga AAT-nivån. 

Filtrera
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Energirikt kraftfoder

Rosa är ett bra val när man vill tillföra mycket energi till foderstaten. En stor del av energin tas från betfiber och stärkelsenivån är begränsad. Det gör våra Rosa-foder skonsamma för vommen.

Proteinet i Rosa kombineras från många olika råvaror för att få en god aminosyrasammansättning och en bra balans mellan lättlösligt och vomstabilt protein.

Till alla typer av foderstater

Rosa har många år av goda resultat på nacken och fungerar i alla typer av foderstater och till alla grovfoderkvaliteter, även där ensileringen inte riktigt gått som den ska och proteinet brutits ned.

Rosa kan fodras med eller utan ett toppfoder. Fibrerna i Rosa har en hög nedbrytningsgrad vilket gör dem till ett bra val när majsensilage ingår i foderstaten.

Mina sidor
Logga in/registrera dig som: