Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Rengöring & desinfektion för får

Filtrera

Stalosan F

Torrdesinfektion
Stalosan F skapar optimala sanitära förhållanden i djurstall under produktionsperioden, vilket säkerställer förbättrad djurhälsa och välbefinnande samt optimerad foderutnyttjande. Tack vare sin höga andel (>95 %) aktiva ämnen, har Stalosan en antimikrobiell effekt och avdödar bakterier, virus, svampar och parasiter.

Till skillnad från torrdesinfektionsmedel som innehåller kalk så har Stalosan F ett lågt pH. I ett stall så bidrar ammoniak till att höja pH värdet. Ammoniak tillsammans med ett högt pH innebär att djuren blir mer mottagliga för luftvägsinfektioner, klöv- mag/tarm-, och hudsjukdommar. Stalosan F minskar andelen ammoniak och dess låga pH stöttar djurens eget immunförsvar på både hud, slemhinnor/luftvägar och i magen och exempelvis så kan frekvensen luftvägsinfektioner och diarre minskas.

Stalosan F kan användas på djurens liggplats eller stallgolvet för att absorbera fukt och avdöda mikroorganismer. Den förbättrar effektivt de sanitära förhållanden i alla typer av stall. Kan användas medan djuren befinner sig i stallet. Stalosan F har även en hämmande effekt på antalet flugor. Kan med fördel användas både i klövbad och i stövelbad.

Kan användas för nöt, gris, får och fjäderfä
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3

Bättre stallmiljö för dina får med Stalosan F

Stalosan F har visat sig effektivt mot många problem, både när de orsakas av bakterier och vissa parasiter. Exempel är koccidios, artrit, hudproblem och flugor. Använd Stalosan F 1-2 gånger i veckan. Vid akuta, allvarliga problem och efter akut behandling av veterinär kan Stalosan F appliceras en gång dagligen i...

Mina sidor
Logga in/registrera dig som: