Search
Close this search box.

.

.

Ensam är inte stark!

Tiderna förändras, det är den enda man kan vara säker på. Det gäller att våga ha blick för dessa förändringar och se hur man som företag kan jobba med snarare än emot. Vår roll på den svenska marknaden är fortsatt att vara en stark nummer två, en nummer två som erbjuder nytänk, innovationer och resultat till svenska och förändringsbenägna lantbrukarkåren. Hela branschen gick på en hård smäll i fjol. Nu gäller att visa att vi inte hukar för eller skyr de utmaningar vi står inför.

Vi har analyserat oss själva, reflekterat över, för att vara en affärspartner att räkna med för dig som är lantbrukare även i framtiden. Och vi tycker utmaningar är roliga! Spännande! Hur ska vi möta omvärlden på bästa sätt, så att du upplever att vi tar dig och din verksamhet på allvar.

Och vi väljer att inte göra allt själv. För ensam är inte stark. Istället vänder vi oss till en internationell verklighet som vi är del i – nämligen vår koncern, DLG-koncernen. Sverige är del i världen. De erfarenheter som vi får med oss via vår koncern, som finns i ett stort antal länder, drar vi mer än gärna nytta av, för att ge dig fördelar. Vi verkar på en internationell marknad och som del i en internationell koncern agerar vi som en nationell aktör – med allt fokus på dig.

De internationella erfarenheterna vill vi snabbt dela med oss till dig, när vi vet att det fungerar även i Sverige. På så vis blir vi en del av den internationella marknaden. En viktig del. Vi som företag vet ju hur höga krav på kvalitet såväl spannmålsodlare som djurproducenter i Sverige ställer på sin verksamhet. Det tror vi är ett vinnande recept i framtiden – med högre och högre krav på spårbarhet och kvalitetsparametrar.

En hållbar produktion innebär en produktion som tar hänsyn till såväl miljömässiga som ekonomiska parametrar. Bara genom att få med båda delarna kommer vi vidare och kan utvecklas positivt. Det tror vi att vi till 100 procent kan lyckas med.

I detta nummer av Tidningen kan du läsa om två grisproducenter och hur de jobbar med sina tillväxtgrisar. Det och mycket, mycket mer hittar du i detta nummer.

Glöm inte att komma förbi till oss på Borgeby Fältdagar, Brunnby Lantbrukardagar och Falsterbo Horse Show – bland mycket annat.

Ett kan du veta: vi vill prata affärer med dig!

Glad sommar!

Carsten Klausen

VD Svenska Foder

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: