Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Stort intresse för den nya mässan Lantbruket i Centrum

Två män står på torget i Lidköping framför Rådhuset.

Den 15 – 16 maj 2024 kommer centrala Lidköping fyllas med leverantörer inom lantbruk som kommer visa upp det senaste från maskinparken, inomgårdsutrustning, förnödenheter och annan rådgivning för lantbrukaren. Utöver detta arrangeras möten och seminarier där lantbrukets mest aktuella frågor sätts i fokus.

Lantbruket i Centrum är en ny satsning som arrangeras av At Event i samarbete med Svenska Foder, Destination Läckö-Kinnekulle och Sparbanken Lidköping.

– Vi närmar oss 100 utställare i dagsläget vilket känns jättekul! Det saknades en större mötesplats för lantbruket i västra Sverige och Lidköping kändes helt perfekt, säger Martin Claeson, mässansvarig för Lantbruket i Centrum. Att få sätta lantbruket i centrum och samtidigt vara “mitt i centrum” blir en ny häftig upplevelse. Detta ska bli en naturlig återkommande mötesplats i Lidköping. Här lyfter vi fram leverantörer inom lantbruk och lägger fokus på lantbrukets viktigaste utmaningar och framgångar just nu, fortsätter Martin.

– Det ska bli väldigt roligt att fylla staden med lantbruk, mässan är en del av en långsiktig satsning på att bredda Lidköpings evenemangsutbud och locka besökare till centrum.

"Lantbruket är viktigt för Lidköping och det här evenemanget skapar affärsmöjligheter för vårt lokala näringsliv i flera plan."

Martin Claeson, mässansvarig för Lantbruket i Centrum

-Det som är extra roligt är att de verksamheter som finns i staden blir en del av mässområdet med befintliga restauranger, caféer, hotell och konferenslokaler och så vidare, säger Andrea Johansson, Evenemangsansvarig för Destination Läckö-Kinnekulle.

Fakta om Lantbruket i Centrum

När: 15 – 16 maj, 2024, 09.00-17.00
Var: Nya Stadens Torg i Lidköping
Utställare: Över 100 utställare som levererar produkter inom maskiner, förnödenheter, inomgårdsutrustning och rådgivning.
Besökare: Alla som arbetar inom lantbruk eller som är intresserad av det svenska lantbruket
Övrigt: Kostnadsfri entrébiljett. Lidköpings resecentrum (för både tåg och buss) ligger alldeles bredvid mässområdet. Runt mässområdet hittar ni flertalet hotell, restauranger, mataffärer m.m.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: