Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Tillsätt vitaminer för att hästen ska orka mer

En korrekt sammansatt foderstat täcker oftast hästens behov av vitaminer men under vinterhalvåret kan även våra hästar bli trötta av att det är mörkt stor del av dygnet, brist på sol och färskt bete kan påverka humöret. För att underlätta och orka mer kan man använda sig av multivitamin och fylla på sitt vitaminförråd dagligen. 

Vitaminer kan även tillsättas vid olika stressituationer såsom sjukdom, byte av grovfoderparti, hård träning, transporter och andra påfrestande situationer. Vi har därför utvecklat en rad effektiva vitamintillskott för din häst.

HippoSelection MultiVitamin

Allsidigt vitamintillskott i flytande form.

HippoSelection MultiVitamin är ett komplett multivitamintillskott. Produkten är idealisk under intensiva tränings- och tävlingsperioder, vid transport, foderbyte och vid svag brunst. Använd regelbundet också om den hygieniska foderkvaliteten är nedsatt eller om grovfodret innehåller låga vitaminnivåer.

Fodra c:a 10 ml om dagen.

HippoSelection
E-Vitamin

Koncentrerad lösning av naturligt E-vitamin.

HippoSelection E-vitamin är en högkoncentrerad flytande produkt med E-vitamin uteslutande i naturlig form. Ett flertal försök har tydligt visat att hästen utnyttjar E-vitamin i naturlig form mer effektivt jämfört med syntetisk. E-vitamin är en effektiv antioxidant och rekommenderas till högpresterande hästar för att förbättra musklernas uthållighet samt återhämtningen. Extra E-vitamin till dräktiga och digivande ston kan förbättra fölets immunförsvar och förebygga muskelproblem. Extra E-vitamin rekommenderas också när olja eller färsk spannmål utfodras samt vid stress.

Fodra ca 10 ml om dagen.

HippoSelection
B-Vitamin

Koncentrerad B-vitaminlösning.

HippoSelection B-vitamin är en koncentrerad flytande vitaminprodukt som innehåller flertalet B-vitaminer. B-vitaminer är vattenlösliga och lagras inte i kroppen, utan bör tillföras dagligen. Ge ett extra tillskott av HippoSelection B-vitamin vid minskad aptit, pälsfällning / pälssättning, glanslös päls, stress och störd tarmflora som exempelvis vid transport, grovfoderbyte och sjukdom.

Fodra ca 10 ml om dagen.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: