Search
Close this search box.

.

.

Välkommen tillbaka Johan!

Bildtext: Johan Nilsson fortsätter nu sitt arbete med sina kunder i Svenska Foder. Här med Johan Parboäng, Öland

Johan Nilsson valde för ett år sedan att pröva sina vingar med såväl sitt eget lantbruk som andra arbetsuppgifter: maskinhandel och frilansförsäljning för annat företag i lantbruksbranschen. Men nu är han glädjande tillbaka i Svenska Foder.

-Det känns mycket bra att vara tillbaka, säger Johan. Jag trivdes från första stund jag började i Svenska Foder, förra gången. Men ibland kan det vara nyttigt att prova något annat en stund, för att få en nytändning. Nu har jag kommit tillbaka och det känns oerhört bra att få träffa sina gamla arbetskamrater, och det är samma goda stämning som förut.

Johan Nilsson kommer som tidigare att fokusera på växtodlingsförsäljning i området kring Kalmar och Öland och ner mot Blekingetrakten. Och han har vandrat rakt in i hetluften direkt.


-Det är en härlig tid, hösten, fortsätter Johan. Just nu är det fokus på höstbekämpning och gödning inför nästa säsong. Och nu kör även vårutsädessäsongen ut. Planering är i full gång för kommande säsong och det är på alla sätt en nystart.

-Här i området kring Kalmar och Öland har ju lantbrukarna haft det tufft, säger Johan. Fjolåret satte sina djupa spår. Även om skördarna sett bättre ut i år, är det inte säkert att det ser bättre ut på sista raden i år ändå. Därför sätter vi hoppet till nästa år.

Välkommen tillbaka till Svenska Foder, Johan.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: