NYHET! PiggyFoss – mjölkersättning till din mjölkanläggning!

Till kopp- och miniblötfoderanläggningar så är det viktigt att ha väl anpassade produkter för att kunna utnyttja systemet maximalt. Vi har två mjölkersättningsprodukter, en anpassad för mjölkkoppsystem och en anpassad för miniblötutfodringssystem. Dessa produkter går under samlingsnamnet PiggyFoss.

Fördelar med PiggyFoss-produkterna:

  • Alltid samma råvara, alltid samma kvalitet
  • Innehåller skummjölkspulver
  • Mineraler och vitaminer för bästa möjliga välbefinnande för grisarna
  • Mjölksyrabakterier och en kombination av organiska syror

PiggyFoss Premium Till din miniblötfoderanläggning

Denna mjölkblandning är anpassad för den allra yngsta grisen och ges fördelaktigt i miniblötfoder-anläggningen under de 10-12 första dygnen efter födsel. Om din anläggning klarar av att utfodra två blandningar så rekommenderas det att använda PiggyFoss Premium till den första blandningen. PiggyFoss Premium är lämplig för omrörning i kallt vatten, mycket stabil blandning vid omrörning, fäller inte ut och separerar inte.

PiggyFoss Plus Till din mjölkkoppsanläggning

PiggyFoss Plus är en enhetsblandning för mjölkkopp-anläggningar i grisningsstallet. Denna produkt är speciellt anpassad till system som enbart kan ha en mjölkblandning. PiggyFoss Plus är lämplig för omrörning i kallt vatten, mycket stabil blandning vid omrörning, skummar inte, fäller inte ut och separerar inte.

Innehåll

Innehåll PiggyFoss Premium PiggyFoss Plus
Råprotein, % 20 23
Fett, % 17 20
Laktos, % 42 39
A-vita, I.E 16 000 16 000
Cu, mg 140 140
Skummjölkspulver Ja Ja
Vallepulver Ja Ja
Vegetabiliskt fett Ja Ja
Veteprotein Ja Nej
Mjölksyrabakterier Ja Ja

Kategorier i: ,