SiloSolve – rätt hantering för en god produktion

Med en hög kvalitet på grovfodret kan man minska på mängden kraftfoder man behöver ge till djuren. Ett bra ensilerat grovfoder ökar dessutom smakligheten och därmed behöver mindre ensilage kasseras.

SiloSolve är effektiva biologiska ensileringsmedel sammansatta av väl beprövade bakteriestammar med vardera specifika effekter. Rätt bakterier tar snabbt kommando över ensileringsprocessen och ser till att ensilaget blir lagringsstabilt. I och med att det går fort och att ensilaget verkligen blir stabil och inte tar värme, försvinner minimalt med näringen. Då kostar inte ensileringen så mycket näringsförluster.

SiloSolves produkter minskar ts-förlusterna, ökar grovfoderkonsumtionen, mjölkproduktionen och ungdjurens tillväxt. De förbättrar smaken på ensilaget, är kostnadseffektiva och är skonsamma mot människor, djur och maskiner. Inte mycket att tveka på! Välj din SiloSolve-produkt efter hur din grovfoderhantering ser ut: SiloSolve FC, SiloSolve MC, SiloSolve OS.

Silage Wrapping Equipment

Därför är Silotite det perfekta valet för problemfri balning

Silotite är lämplig på alla typer av balar. Dess konsekvent pålitliga, problemfria prestanda förbättrar inpackningseffektiviteten och kapaciteten


Kategorier i: , , ,