Ulrika Emanuelsson, ny växtodlingssäljare i Halland

Ulrika Emanuelsson är din nya växtodlingssäljare i Halland. Ulrika är född in i lantbruket. Hon är uppvuxen på en växtodlingsgård i Skåne, där hon har byggt vidare på sina praktiska erfarenheter med Lantbruks-utbildningen på BYS Skara. Ulrika ser fram emot att möta det halländska lantbruket:

-Jag ser jättemycket fram emot att få träffa de halländska lantbrukarna och prata växtodling och affärer. Att få chansen att jobba i den viktigaste sektorn med sånt som jag intresserar mig för, kan inte vara mer inspirerande. Det känns också kul att komma till ett framåt och drivet team som vill göra skillnad på marknaden. Jag vill kunna leverera produkter och tjänster som kommer att göra skillnad på den enskilda gården. Är du verksam i Halland, kom gärna och hälsa på hos mig på kontoret i Getinge, eller så ses vi i fält!

-Jag ser fram emot att skörda framgång tillsammans med dig!


Kategorier i: , ,