Search
Close this search box.

.

.

Växtodling

Komplett sortiment för växtodling

Svenska Foder erbjuder ett stort sortiment av utsäde för både höst och vår, samt flertalet olika vallblandningar, även ekologiska. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt utsäde eller vallblandning till din växtodling. Vi strävar alltid efter att utveckla vårt sortiment för framtidens jordbruk.

För oss på Svenska Foder är växtskydd en naturlig del i att producera livsmedel och foder. För att kunna bärga en hög skörd med minimal miljöpåverkan behöver våra grödor skyddas mot skadegörare och ogräs som kan uppstå i våra fält under odlingssäsong.

Hos Svenska Foder hittar du ett fullskaligt sortiment av växtnäring, från klassiska NS27-4 till NPK i olika koncentrationer. Oavsett om det gödning till höstvete, maltkorn, havre, majs eller grönsaker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om växtodling

Senaste nytt om

– Svampbekämpning
– Ogräs
– Mikronäringsämnen
– Odlingsstrategier
Och mycket mer!

Fyll i dina uppgifter i knappen nedan, så kommer du med på vår maillista! (Läs om vår integritetspolicy). Nyhetsbrevet kommer under säsong (april-sept) ut ca 1 gång /vecka. Därefter skickar vi nyheter ungefär varannan vecka.

Lyssna på oss

I Svenska Foders Podcast talar vi om aktuella, generella och specifika frågor kring växtodling, foder och andra ämnen inom lantbruksbranschen som intresserar oss.

Här pratar vi om växtodling från noggranna förberedelser när det gäller val av gröda, sortval, sådjup olika typer av växtnäring, växtskydd. Nyheter och gamla klassiker, tips från produktexperter och mycket mycket annat. När du sitter i traktorn och sår, när du fyller på sprut-an, när du går över dina fält och gör en inventering av ogräsutbudet – använd tiden till att lyssna på vår pod.

Artiklar om Växtodling

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd

Prenumerera

Fyll i formuläret nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev Nytt & Nyttigt om Växtodling.
* indikerar obligatoriskt fält
Typ av produktion

Du kan avregistrera dig när som helst genom att klicka på länken i sidfoten i våra utskick. För information om vår integritetspolicy, besök vår hemsida.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka på prenumerera så godkänner du att informationen skickas till Mailchimp för hantering. Läs mer om Mailchimp’s integritetspolicy här.

Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: