Search
Close this search box.

.

.

SU Joran – Höstvetet för stabilitet & mångsidighet

Hälsa hösten välkommen med SU Joran, vårt nyaste höstvetetillskott denna gång från förädlaren Nordsaat Saatzucht GmbH som ska ta plats på svenska fält. SU Joran har presterat i officiella försök sedan den första skörden 2019. Med en kombination av hög och stabil avkastning och stabila kvarntekniska egenskaper, är SU Joran nyckeln till en framgångsrik skörd.

Nogrannt testad

SU Joran har genomgått rigorösa tester och har ständigt levererat på en nivå som lever upp till våra förväntningar. Med ett kortare strå och goda stråegenskaper ges förutsättningar för en odling med hög lönsamhet. Sorttypen premieras av en gynnsam bestockning, vilket är avgörande för dess förmåga att sätta många ax per kvadratmeter. En tidig etablering på hösten stöder starkt bestockningen och skapar en solid grund för att säkerställa en hög skördenivå.

En pålitlig investering

Förutom dess agronomiska fördelar har SU Joran visat upp sig som en pålitlig sort, även inom kvarntekniska områden. Med mycket hög falltalsstabilitet och godkända bakningskvaliteter blir SU Joran en strategisk investering för att öka den övergripande lönsamheten i odlingen.

SU Joran är en investering i gårdens framtid. Dess breda egenskaper ger sorten flexibilitet och mångsidighet för en rad olika användningsområden. Oavsett om du är ute efter att maximera din skörd, producera eget foder, leverera brödvete till den svenska industrin eller delta på exportmarknaden, kommer SU Joran att vara din pålitliga följeslagare.

Utforska de oändliga möjligheterna med SU Joran och omfamna en framtid av lönsamhet, tillförlitlighet och kvalitet på din gård.

Intresserad?

Är du intresserad av SU Joran och vill veta mer? Kontakta din närmaste växtsäljare, så hjälper vi dig!

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: