Search
Close this search box.

.

.

Vallsortimentet med både bredd och djup

I år gick många vallar ut och med det tuffa året i minne vill de flesta ha en nyetablering av sina vallar, för att inte gå miste om den så högt värderade grovfodret. Ett högkvalitativt grovfoder ser till så att kon mjölkar optimalt. Därför råder vi precis som du tänker! Snåla inte in på vallen. En nyetablerad vall är en god investering i hela din verksamhet – som ger resultat!

Legend – mindre intensiv blandning

Legend är en mycket populär blandning som passar väl för köttproduktion. Basen av timotej, ängssvingel och engelskt rajgräs gör Legend till en populär blandning, där kombinationen av röd- och vitklöver både borgar för en jämn baljväxtandel över åren och proteininnehåll i grovfodret.

Gourmet – intensiv blandning

Gourmet är framtagen för att vara både intensiv och uthållig. Kombinationen av ängssvingel och rörsvingel Karolina ger en intensiv och samtidigt uthållig vall. Rörsvingel Karolina ger ett breddat skördefönster tack vare en senare mognad än rörsvingelhybriden Hykor. Det engelska rajgräset sörjer för en hög skörd första vallåret.

Delikat – intensiv blandning

Delikat är speciellt framtagen för att ge både hög avkastning och goda näringsvärden. Rörsvingeln Karolina ger hög skörd och har ett breddat skördefönster tack vare att den mognar något senare än rörsvingelhybriden Hykor. Återväxtförmågan är god vilket borgar för en stor mängd högkvalitativt foder under säsongens samtliga 3–4 skördar.

GEV Kvalitet – intensiv blandning

GEV Kvalitet är speciellt framtagen för att ge både hög avkastning och goda näringsvärden. Rörsvingeln Karolina ger hög skörd och har ett breddat skördefönster tack vare att den mognar något senare än rörsvingelhybriden Hykor. Återväxtförmågan är god vilket borgar för en stor mängd högkvalitativt foder under säsongens samtliga 3–4 skördar.

GEV Stabil – mindre intensiva blandningar

GEV Stabil är en mycket populär blandning som passar väl för köttproduktion. Basen av timotej, ängssvingel och engelskt rajgräs gör GEV Stabil till en populär blandning där kombinationen av röd- och vitklöver både borgar för en jämn baljväxtandel över åren och proteininnehåll i grovfodret.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: