Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Smågrisfoder i BB

Så får du smågrisarna att äta foder tidigt

Det bästa sättet att få smågrisarna att äta foder tidigt är att ge dem Kickstart eller Tjuvstart. Båda är extremt smakliga foder som baseras på mycket lättsmälta råvaror. Högt intag av torrfoder tidigt avlastar dessutom suggan som även hon är i bättre kondition vid avvänjningen. Med Smågris Kickstart och Tjuvstart har du riktigt goda chanser att utnyttja potentialen, även om du avvänjer vid relativt låg ålder. Att Tjuvstart blivit en stor succé är ett bevis för detta!

Utfodringsrutinerna är lika viktiga som fodret! Ge Smågris Kickstart eller Tjuvstart gärna fyra gånger om dagen på en ren och torr plats på golvet där smågrisarna enkelt kommer åt det. Börja utfodra små givor redan första levnadsveckan. Öka givan successivt i takt med att konsumtionen ökar så att grisarna har fri tillgång till foder.

Filtrera
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4 5 6 7 8

Gårdsanpassade produkter

Vi tillhandahåller även skräddarsydda premixer och koncentrat till smågrisar. Våra premix- och koncentratlösningar innehåller olika nivåer av protein, aminosyror, vitaminer, mineraler och andra tillsatser och råvaror allt för att utnyttja potentialen på varje enskild gård maximalt. Kontakta gärna någon av våra säljare så berättar vi mer.

Mina sidor
Logga in/registrera dig som: