Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Rengör stallet med produkter som fungerar

Öka ditt produktionsresultat med rena stall

Som alla vet är ett rent stall något som hjälper dig i dina produktionsresultat. Då måste man ha produkter som verkar på djupet. Använd därför produkter som fungerar: Kenosan och Virocid.

Kenosan är ett rengöringsmedel för större stallar och inredning. Mycket effektivt och drygt skumrengöringsmedel som säkrar ett rent stall och sänker det mikrobiella trycket. Extremt smutsupplösande även i de svåraste miljöer. Kenosan är enkel att applicera och den långa verkningstiden på 30-60 minuter minskar risken för att såpan torkar fast. Kostnadseffektiv tack vare låg dosering. Ej korrosiv.

Virocid är för desinfektion av tomma, rengjorda stallar, inredning, utrustning, transportmaterial, kläckerilokaler och fotbad. Ger upp till 5 gånger kraftigare desinfektionseffekt än traditionella desinfektionsmedel. Verkar vid temperaturer från 4 grader och upp till 70 grader. Virocids sammansättning gör att den kan användas i extremt låga koncentrationer. Det är en produkt som är säker att använda för människor (ej cancerogen), för utrustning (ej korrosiv) och för miljön (> 90 % nedbrytbar).

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: