Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Nya slaktgrispremixer ger dig en bättre produktion!

Nyheter 2021 Badge

Nu har vi flera nyheter när det kommer till slaktgrispremixer. Hoppas att du finner något som kan passa dig – annars så hjälper vi gärna till att leda dig rätt.

Premix Small-sortimentet

Premix Small kallar vi våra koncentrerade premixer till slaktgrisar. Vi har premixer som är anpassade till olika förutsättningar och olika råvaror att utfodra med på gårdsnivå. Premix Small-sortimentet är anpassat för drank, baljväxter, soja och spannmål.

Premix Large-sortimentet

Premix Large kallar vi de premixer där det också ingår en del proteinråvaror. En del av sojan på gård kan därmed ersättas av andra proteinfodermedel. Kombinationen av flera protein-råvaror är fördelaktigt för aminosyrabalansen och är ofta ett lönsamt alternativ, speciellt då sojapriset är högt – som nu. Våra Large-premixer är pelleterade och tack vare en högre inblandning ökar doseringssäkerheten.

Gårdsanpassade premixer

Vi vill gärna slå ett slag för gårdsanpassade premixer till slaktgrisar som innehåller olika nivåer av protein, aminosyror, vitaminer, mineraler och andra tillsatser och råvaror. Allt för att utnyttja potentialen maximalt på varje gård. De kompletterar foderstater med olika foder-medel som soja, spannmål, vassle, drank eller andra alternativa fodermedel. 

Kontakta oss, så berättar vi mer!
Hälsningar Grisfodergänget

[svf_personal avdelning=”gris”]

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: