RundbalsnätFör emballering av rundbalar

För att lyckas bra är det viktigt att använda rundbalsnät av hög kvalité. Till exempel att man har en hög dragstyrka så man skapar kompakta balar och därmed hindrar syreinsläpp.

Vi marknadsför nät från Piippo i Finland och RKW i Tyskland. Piippo är den enda nordiska tillverkaren av rundbalsnät. De håller en mycket hög kvalité, både på produkter och produktion. Produkterna heter Piippo Magic Blue och Hybrid Edge Master. Från RKW i Tyskland kommer det välkända nätet Rondotex Evolution

Piippo Magic Blue

Ett funktionssäkert och användarvänligt ljusblått rundbalsnät. Magic Blue är ett nät, som fungerar speciellt bra i äldre balningsmaskiner, vars justeringsmarginalen har utnyttjats fullt ut.

 

Piippo Hybrid Edge Master

Den senaste medlemmen i vårt premium balnätsortiment. Genom Hybrid teknologi har vi utvecklat ett nät med en förbättrad täckning upp till 10%. Med Edge Master nätet pressar man kompakta och kostnadseffektiva balar och tack vare bara en storlek av hylsan, kan Edge Master användas i de vanligaste balpressarna.

Edge Master är det starkaste och längsta nätet på marknaden, vilket möjliggör en materialbe-sparing av 20% per bal! Nätet har hög UV-skydd och balarna håller sig längre i förvaring.

 

Profi Spidernet

Driftsäkert och prisvärt, ett starkt alternativ som är testat och framtaget av DLG. En UV-stabil, prisvärd kant-till-kant produkt för problemfri lindning. Finns i två bredder för att passa din bal bäst.

 

Rondotex Evolution

Rondotex Evolution, nätet med röd kant,
är ett omtyckt nät som har funnit sedan näten
introducerades på lantbruksmarknaden. Har ett gott anseende och har varit med att utveckla näten till vad de är idag. Förpackningen från Rondotex har integrerade hantag för lättare hantering i butik och på fält.

Kännetecken:

  • Enkel hantering
  • Sidomarkering för enklare funktion
  • Röd ändmarkering
  • Kant till kant – teknik
  • Miljöanpassade
  • Producerad i Tyskland