Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Öka lönsamheten med fetthaltshöjande foder!

Ett förhållandevis lätt sätt att öka lönsamheten är att använda ett fetthaltshöjande foder vilket ofta genererar tre-fyra gånger pengarna tillbaka. Fodrar du inte redan med ett fetthaltshöjande foder – be då din säljare eller rådgivare att göra en optimering och få reda på hur mycket du kan tjäna.

Produkterna har mycket gemensamt med övriga Rosafoder, som till exempel en hög energinivå, hög nivå betfiber och lågt stärkelseinnehåll. Fetthaltshöjande Rosa finns med olika proteinnivåer med  en varierad proteinsammansättning, däribland soja och de har alla en hög nivå av AAT, vilket gör att de fungerar bra till alla avkastningsnivåer oavsett grovfoder och grovfoderkvalitet

Rosa Standard

Det nyaste tillskottet bland de fetthaltshöjande fodren. Ett färdigfoder med lite mindre protein. Passar bra på betet, till ett lite kraftigare grovfoder eller tillsammans med ett toppfoder. Ett skonsamt färdigfoder med hög energinivå

Rosa Fett

Kombinationen av hög energinivå, smaklighet, skonsam råvarusammansättning och fetthaltsökning har gjort Rosa Fett till en storfavorit sedan många år. Passar till de flesta grovfoder, med eller utan ytterligare kraftfoder.

Rosa Grädde

En storsäljare som tillför extra protein till foderstaten samtidigt som fetthalten i mjölken ökar. Självklart ett smakligt och skonsamt foder med en hög nivå av smältbara fibrer.

Rosa Smör

När grovfodret har ett lågt proteininnehåll kompletteras foderstaten med Rosa Smör för att höja mjölkens fettinnehåll. Fodret fungerar utmärkt också med majs och eller HP-massa.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: