Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Fina spannmålspriser borgar för bra kontraktsteckning

Just nu är det höga priser på spannmål i marknaden! Vi är inne i en vädermarknad, vilket innebär att det är senare än vanligt på många håll i världen. Precis som i Sverige har växtligheten inte kommit i gång riktigt på alla håll, ute i fält (på grund av kalla temperaturer) – samtidigt är efterfrågan på spannmål stor, eftersom det kan dröja innan nya volymer kommer in: därför stiger priserna. Skördarna i Frankrike förväntas bli försenade, vi har en situation med torka i Brasilien, och Kina köper just nu upp mycket spannmål bland annat för att man ökar upp sin grisproduktion efter en lång och jobbig period med afrikansk svinpest.

Därför är det guldläge att teckna kontrakt med oss. Sprid gärna dina volymer på lite olika kontrakt. Vi har Odlingskontrakt, Inlagringskontrakt, Fastpriskontrakt och Fastpriskontrakt med prisgaranti. Du kan läsa mer om dem här>>>.

Våra odlingskontrakt är väldigt förmånliga just nu – gå inte miste om pristillägget på odlingskontraktet! – men det finns alltid en möjlighet för dig att omvandla ett Odlingskontrakt till ett Fastpriskontrakt. Genom att teckna 1/3 på olika kontraktstyper sprider du dina risker på ett utmärkt sätt.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: