Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

För dräktiga

Futura – Framtidens suggfoder

Verkligheten bestämmer utvecklingen. I sin tur bestämmer utvecklingen den framtida verkligheten. Det är så vi tar nya steg. Det är så vi flyttar fram positionerna. Vi är kapabla till mycket, om vi gör det tillsammans. Om vi är villiga att blicka framåt med öppna ögon.

Tillbaka till framtiden

Med Futura lägger vi vår del till utvecklingen. Vi tror på den svenska grisproduktionen. Men det pratas mycket lite om framtiden inom grisproduktionen. Vi vill tillbaka till framtiden. Vi tror att framtiden handlar om att vara specifik. Att se till gårdens förutsättningar, och att fodren ska kunna kombineras så att de passar just din gård, din produktion. Hållbarhet är att se till helheten. Till både sugga, ekonomi och miljö. De står inte i motsättning till varandra. Genom att ta med alla delar, kan vi skapa en verklig förändring. Det vet du som producent. Det vet vi.

  • Suggans specifika behov i fokus
  • Hållbarhet för sugga & miljö
  • Fokus på produktionsekonomi
Filtrera
Filtrera
Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
1 2 3 4 5 6

Tre nivåer

Med Futura skapar vi en ny klar och tydlig indelning av våra suggfoder: Frisk, Vital och Elit. Alla foder inom respektive indelning håller en hög kvalitet. Men indelningen skapar också möjlighet för dig att välja vad som passar just din produktion. 

  • Suggans specifika behov i fokus
  • Hållbarhet för sugga & miljö
  • Fokus på produktionsekonom

Frisk Sin 

Bra dräktighetsfoder

Vital Sin

Dräktighetsfoder med fiberbalans

Elit Sin

Premium dräktighetsfoder

Mina sidor
Logga in/registrera dig som: