Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

KWS Irina – en stark och pålitlig spelare på fältet

-Vi fortsätter att trumma för KWS Irina, säger Niklas Ingvarsson, produktchef för Utsäde i Svenska Foder. Det är en etablerad sort på den svenska marknaden, och har visat att den under åren klarar de mest skiftande betingelser. Den är säker både vid odling och försäljning.

-KWS Irina är en toppsort avkastningsmässigt. Det som emellertid gör den till en trovärdig trotjänare är att den år ut och år in avkastar mycket – att den inte mattas av, fortsätter Niklas. Det är en värdefull egenskap som inger förtroende för sorten.

KWS Irina är en sort som verkligen svarar upp till begreppet – consistent performer. Ytterligare en egenskap som gör den odlingssäker är dess fantastiska stråstyrka och utmärkta motståndskraft mot stråbrytning. Något som gör att KWS Irina levererar i alla skördeväder. Det gör att man får en odlingskalkyl som det verkligen går att lita på. En trygghet i sin odling, och en trygghet kvalitetsmässigt och avkastningsmässigt – den rätta valutan vid handeln av sorten.

-Vi vet att KWS Irina levererar på de betalningsgrundande parametrarna, som proteinhalt och sortering – andelen kärnor över 2,5 mm – ligger väl inom det bäst betalda intervallet, konstaterar Niklas. Det räcker som försäkring.

Niklas Ingvarsson
Produktchef Utsäde & Frö

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: